Opozorilo Piškotki se na tem spletnem mestu uporabljajo za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, domnevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s tega spletnega mesta. OK

Kupite poceni pisarniški stol. Model tr-bs10

03-05-2022

Pisarniški stol "tr-bs10" je cenovno dostopen kos pohištva z najboljšim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Ta stol se zelo dobro prilega vaši sobi. Primeren je tako za delo za mizo kot tudi za sprostitev.

Blagovna znamka Trisens
Materiali zračno oblazinjenje, plastična podlaga, plastični pokrov
Max. Teža 120 kg
Višina telesa 95-105 cm
Pisarniški stol tr-bs10

Prednosti in specifikacije modela "pisarniški stol tr-bs10"


Kakšen je namen po višini nastavljive ledvene opore?

Približno 72 cm visoko naslonjalo ima ergonomsko obliko, tako da zagotavlja zadostno oporo hrbtenici. Višinsko in globinsko nastavljiva ledvena opora zagotavlja zelo dobro oporo hrbtu. Druge številne možnosti nastavitve imajo en sam cilj - zagotoviti zdravo držo pri sedenju.

Udobno oblazinjen sedež zmanjšuje pritisk na stegna
Sedež ima izjemno debelo oblazinjenje iz tkanine. Pritisk na stegna precej zmanjša mehka površina, ki spodbuja prekrvavitev nog.

Sedež zagotavlja visoko raven udobja za več ur. Višino sedeža lahko nastavite za 10 cm. Tudi nasloni za roke so nastavljivi po višini.

Sinhroni mehanizem prinaša več udobja
Pisarniški stol s sinhronim mehanizmom se nasloni na naslonjalo. Sinhroni mehanizem popravi nepravilno držo in razbremeni hrbet. Pisarniški stol z obstoječimi mehanizmi podpira hrbet tudi ob spremembi dejanske drže in položaja sedenja.

Kupite poceni pisarniški stol. Model tr-bs10

Kaj podpirate z zložljivimi nasloni za roke 3D?
Z nasloni za roke podprete mišice ramenskega obroča ter pomagate razbremeniti vrat, vratne in ramenske mišice. 3D nasloni za roke so nastavljivi v treh dimenzijah. V primerjavi s 4D nasloni za roke se 3D nasloni za roke ne morejo premikati levo/desno. Omogočajo pa nastavitev po višini ter nastavitev nazaj in naprej. Za udobje in oporo je oblazinjen tudi zgornji del naslonov za roke.

Vgrajen naslon za glavo z mehkim oblazinjenjem preprečuje napetosti
Na pisarniškem stolu vsekakor ni potrebno imeti naslona za glavo. Večino časa boste za mizo delali v rahlo sklonjenem položaju in ga skorajda ne boste uporabljali. Naslonjalo za hrbet in naslon za glavo sta izdelana iz zračne mrežaste tkanine. Nasloni za glavo razbremenijo vratne mišice in preprečujejo napetost, ki lahko vpliva na vaše čustveno in duševno stanje.

4250931570783_1.png?1651677247734

Kaj pomeni površina, ki diha?
Dihalna površina pomeni sposobnost ali možnost uhajanja vodne pare iz notranjosti tekstila navzven. Zlasti pri pisarniških stolih dihajoča površina zagotavlja udobno in suho okolje za nošenje ter pomaga preprečevati prekomerno znojenje in pregrevanje.

Na kaj se osredotoča ergonomska zasnova?  
Poudarek ergonomskega pisarniškega stola je dinamično sedenje, znano tudi kot živahno, gibljivo sedenje. To pomaga razbremeniti hrbtenico in preprečiti hitro utrujanje telesa. Optimalen pisarniški stol se prilagaja vsakemu gibu telesa in ga podpira v vsaki drži.

Kaj zagotavlja plastična varnostna podlaga?
Vrtljivi stol se premika zaradi petzvezdičnega podstavka na koleščkih. To omogoča podporo do 120 kg. Varnostna podlaga zagotavlja stabilnost in varnost pri sedenju.

K čemu pripomore izvlečni oblazinjeni podstavek za noge?
Podstavki za noge pomagajo zmanjšati obremenitve hrbta in delavcu omogočajo, da s premikanjem teže spremeni položaj. Podstavki za noge uravnavajo držo, zmanjšujejo utrujenost in lajšajo bolečine ali nelagodje v stopalih, gležnjih, kolenih in stegnih.

Kompaktna dobava in enostavna montaža
Vsi deli pisarniškega stola so zelo lepo zapakirani, kar vsekakor olajša dostavo. Za sestavljanje boste potrebovali navodila, ki so zapakirana skupaj s pisarniškim stolom, odejo, nekaj moči, sicer pa le roke.

5 razpoložljivih barv TR-BS10

4250931570783_4%20(38).jpg?1651677344923

Dva vzvoda za nastavitev omogočata nastavitev višine sedeža in položaja naslonjala.
Ena nastavitvena ročica je dobra, dve pa še boljša! Vaša drža pri sedenju ne sme biti toga. Z dvema nastavitvenima vzvodoma lahko poiščete primeren položaj pri sedenju. Z enim vzvodom nastavite višino sedeža, z drugim vzvodom pa položaj naslonjala.

Plinsko dvigalo omogoča nemoteno nastavljanje višine sedeža 
Za nastavitev višine sedeža vam ni treba biti genij. To lahko preprosto storite z eno samo ročico. Zahvaljujoč tej specifikaciji lahko višino spreminjate glede na višino mize. To prispeva k večjemu udobju in ergonomskim prednostim.

Glavni material je plastika
Ta stol je izdelan iz tekstila (poliester). Poliester je sestavljen iz zelo lahkih in tankih vlaken, ki skoraj ne vpijajo vlage. Zaradi tankih vlaken je pisarniški stol zelo zračen, kar preprečuje potenje v vročem vremenu. Zaradi dimenzijske stabilnosti pisarniški stoli iz tega materiala vedno ohranijo svojo prvotno obliko. Poleg tega barva pisarniškega stola iz poliestra ostane intenzivna še posebej dolgo, saj je kemično barvanje posebej obstojno in kljub pranju ne zbledi.

4250931570783_5%20(30).jpg?1651677414603

Dimenzije:

Širina / V / D: približno 65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm
Dimenzije sedeža (Š/D): približno 53 / 50 cm
Dimenzije naslonjala (Š/V/D): približno 50 / 72 cm
Premer podstavka: približno 70 cm
Višina naslonov za roke: 27 cm
Dimenzije embalaže (Š/V/D): približno 59 / 74 / 36 cm


Material:

Podstavek: plastika
Tekstil: 100 % poliester
Barva: črna


Dodatne informacije: Izdelek: poliester, poliestrska prevleka:

Max. Največja obremenitev: približno 120 kg


Obseg dobave:

Naslonjalo za hrbet
Sedež
2 x naslonjala za roke
Podstavek s 5 kolesi
Komplet orodja

Nakup pisarniškega stola tr-bs10 >>


Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje