Opozorilo Piškotki se na tem spletnem mestu uporabljajo za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, domnevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s tega spletnega mesta. OK

Nakup igralnega stola poceni. Model ts-bs811

02-05-2022

"Igralni stol ts-bs811" velja za udoben stol za igralce in pisarniške delavce, ki pripisujejo velik pomen udobnemu sedenju. Številni tehnični podatki in ugodna cena nikogar ne pustijo hladnega!

Blagovna znamka Trisens
Materiali Plastična podlaga, prevleka iz umetnega usnja
Max. Teža 120 kg
Višina 119-129 cm
IGRALNI STOL TS-BS811

Prednosti in specifikacije modela "Igralni stol ts-bs811"

Veliko višje naslonjalo v primerjavi s pisarniškimi stoli ohranja telo v pokončnem položaju

Nakup igralnega stola poceni. Model ts-bs811

Igralni stol podpira ramena in hrbet, da se ne počutite utrujeno. Je mešanica udobja in izziva. Pomaga ohranjati telo v pokončnem položaju in ne čutiti bolečin zaradi dolgotrajnega sedenja v istem položaju.

Zaradi prilagajanja na različne načine je dolgotrajno sedenje še bolj udobno

Igralni stol je mogoče prilagoditi na več načinov, več kot običajen pisarniški stol: nagibanje pod polnim kotom 135 stopinj, nagibanje naslonjal za roke v vse smeri. Tudi ledvena opora se premika navzgor in navzdol glede na uporabnikove potrebe.

Dvignjen sprednji rob in stranski robovi sedeža pomagajo zmanjšati kopičenje pritiska

Priporočen ergonomski položaj sedenja je s koleni, upognjenimi za 90 stopinj, in stopali plosko na tleh. V takem položaju je najboljši sedež z dvignjenim robom, ki zmanjša nastajanje pritiska v zadnjem delu stegen.

Dvignjen sprednji rob je prevzet iz pravih avtomobilskih sedežev. Zasnova je ergonomsko enako dobra kot dvignjeni stranski robovi.

Odstranljive ledvene in naglavne blazine podpirajo hrbtenico

Blazinici za glavo in ledveni del hrbtenice zagotavljata optimalno podporo hrbtenici in zmanjšujeta pritisk med sedenjem.

Ledvene in naglavne blazine so izdelane iz zračne mrežaste tkanine. Blazine za glavo razbremenijo vratne mišice in preprečujejo napetost, kar lahko izboljša vaše čustveno in duševno stanje.

Visoko naslonjalo s fiksnim vzglavnikom zagotavlja več udobja in opore

V kombinaciji z odstranljivo vzglavno blazino je ta ergonomsko boljša v primerjavi s pisarniškimi stoli s srednjim ali nizkim naslonom. Gaming stol z naslonom za glavo, podporno blazino in naslonom za hrbet nudi več udobja in podpore kot stol brez naslona za glavo.
Glede na študije sedenje v nagnjenem položaju najmanj obremenjuje medvretenčne ploščice. To je še posebej pomembno, če imate težave z bolečinami v hrbtu. Igralcem, ki zlahka preživijo več ur v sedečem položaju, igralni stol z visokim nagibom pomaga preprečiti bolečine v hrbtu in celo poškodbe. Gaming stoli so zelo vsestranski glede mehanike naslanjanja, nekateri se lahko nagnejo skoraj do vodoravnega položaja.

Nosilnost do 120 kg
Ojačan jekleni okvir omogoča nosilnost do 120 kg. Plinska vzmet je bila večkrat certificirana in je zato še posebej varna. Široka podlaga zagotavlja zadostno stabilnost. Nanjo je pritrjenih pet kolesc z gladkim tekom.

K čemu pripomore raztegljiv oblazinjen podstavek za noge?
Podstavki za noge pomagajo zmanjšati obremenitev hrbta in omogočajo, da oseba s premikanjem teže spremeni položaj. Podstavki za noge uravnavajo držo, zmanjšujejo utrujenost in lajšajo bolečine ali nelagodje v stopalih, gležnjih, kolenih in stegnih.

Dva vzvoda za nastavitev omogočata nastavitev višine sedeža in položaja naslonjala.
Ena nastavitvena ročica je dobra, dve pa še boljša! Sedeča drža ne sme biti toga. Z dvema nastavitvenima vzvodoma lahko poiščete ustrezen položaj med sedenjem. Z enim vzvodom nastavite višino sedeža, z drugim vzvodom pa položaj naslona.

Plinsko dvigalo omogoča nemoteno nastavljanje višine sedeža
Za nastavitev višine sedeža vam ni treba biti genij. To lahko preprosto storite z eno samo ročico. Zahvaljujoč tej specifikaciji lahko višino spreminjate glede na višino mize. To prispeva k večjemu udobju in ergonomskim prednostim.

Glavni material je imitacija usnja
Glavna prednost umetnega usnja je, da je cenovno ugodnejše od usnja. Prav tako je bolj trpežno in ga je enostavno čistiti, saj ni porozno. Tako je lažje obrisati tekočine, umazanijo in druge nečistoče, ne da bi obarvali oblazinjenje sedeža. Velika prednost je tudi ta, da umetno usnje sčasoma ne zbledi. V primerjavi z usnjem in plastiko imitacija usnja ne diha tako dobro in lahko v vročem vremenu povzroči potenje.

Varnostno podnožje z dvojnimi plastičnimi kolesci zagotavlja visoko nosilnost
Plastična dvojna kolesca imajo dobro vzmetenje in visoko nosilnost. Ta dvojna kolesa so nežna do tal, ne puščajo sledi in imajo med kotaljenjem tih zvok. Tako vašega razvedrila za računalnikom ne bo nič motilo!

Kaj podpirate z nastavljivim naslonjalom za hrbet in zložljivimi tridimenzionalnimi nasloni za roke?

4250931570783_1%20(1).gif?1651655375234

S pomočjo naslonov za roke in naslonjala za hrbet podprete mišice ramenskega obroča ter razbremenite hrbet, vrat, vrat in ramenske mišice. Z dobro nastavljivostjo lahko nastavite naslonjalo, ledveno oporo, nagib, naslon za glavo in naslonjala za roke v vseh možnih smereh. Podlakti za roke 3D so nastavljivi v treh dimenzijah. V primerjavi s 4D nasloni za roke se 3D nasloni za roke ne morejo premikati levo/desno. Omogočajo pa nastavitev po višini, nazaj in naprej. Za udobje in oporo je oblazinjen tudi zgornji del naslonov za roke.

Izbirate lahko med sodobnimi barvami TS-BS811


4250931570783_1%20(98).jpg?1651655418928

Ponujamo vam 5 kombinacij sodobnih dvojnih barv. Našli boste ustrezno kombinacijo barv, ki bo ustrezala vašemu okusu in dekorju vašega prostora. Te barve vključujejo: Rdeča/črna, bela/črna, siva/črna, modra/črna, črna/črna.

4250931570783_2%20(70).jpg?1651655463476

Dimenzije:

■ Dimenzije sedeža (Š/D): približno 51 / 50 cm
■ Dimenzije naslona (širina/višina): približno 56 / 86 cm
■ Premer podstavka: približno 70 cm
■ Višina naslonov za roke: 27 cm
Material:
Podstavek: visokokakovostna plastika
■ del iz imitacije usnja: Kožni del: 100 % poliuretan
■ Barve na izbiro: rdeča/črna, bela/črna, siva/črna, modra/črna, črna/črna
Dodatne specifikacije:
■ Max. Največja obremenitev: približno 120 kg
Obseg dobave:
Vključno z dodatkom: ■ naslonjalo za hrbet
■ sedež
■ 2 x naslon za roke
■ 2 x podporni blazini
Podstavek s 5 kolesci
■ Komplet orodja

Nakup igralnega stola ts-bs811 >> >>Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje